Nově v nabídce! Plavba Středomořím (+stand up: Kozub&Ferro) 30.4.-4.5.2025! Napište a pošleme Vám kalkulaci! 

info@cruiseclub.cz

Plavba po Rýnu s luxusní říční lodí Viva One

Plavba po Rýnu s luxusní říční lodí Viva One

Vyzkoušeli jsme si říční plavbu po Rýnu s VIVA Cruises. V listopadu 2024 nás čeká tato plavba znovu jako Skupinová, a tak si vždy chceme plavby vyzkoušet než se na ně vydáme s klienty. 

Šlo o kratší plavbu, která byla od středy do neděle, takže to byl takový prodloužený víkend. Říční lodě jsou jen pro 100-200 pasažérů, takže si užíváte klid a pohodu. K tomu máte výtečné jídlo, All Inclusive nápoje, wellness a celodenní zastávky ve městech. Prostě nádhera!! 

Plavba začínala ve Frankfurtu a navštívili jsme Plittersdorf, odkud jsme vyrazili do termálních lázní v Baden-Badenu, kde si odpočinete v bazénech s teplotou až 38 C. Dále jsme poznali Mohuč, kde jsme viděli velkolepou katedrálu z červeného pískovce. 

Nejvíc nás zaujal Štrasburk, kde jsme si od Viva půjčili (bezplatně) kola, a vyrazili do čtvrti Le Petite France na malém ostrůvku v centru města. Procházíte se tu v úzkých uličkách, kolem Vás jsou hrázděné domky z 16.stol. a připadáte si jako v pohádce. Pokračovali jsme ke katedrále Notre-Dame, její hlavní věž měří 142 metrů, a je tak šestou nejvyšší katedrálou světa. Je třeba vyšší než bazilika svatého Petra v Římě! 

Když už jsme byli ve Francii, tak jsme zaskočili na Éclair, a pak šlápli do pedálů směr Evropský parlament. Štrasburk je skvělé místo pro jízdu na kole, máme radost, že s Viva Cruises si můžete kolo půjčit a poznat město z jiné perspektivy! 

Vrátili jsme se na loď Viva, kde zažijete luxusní interiéry, prvotřídní služby, výborné jídlo a relax. Upřímně, když jedete na říční plavbu, tak nečekáte kajutu, která je lépe vybavená, než kdejaký hotel. Máte na ní kávovar, minibar, kosmetiku od Rituals (vše v ceně).. Nečekáte ani fitness, wellness, plnou penzi a All Inclusive nápoje (také v ceně). 

Pak už jen stačí přidat výhledy na řeku z kajuty, a věděli jsem, že se na plavby po řece budeme ještě mnohokrát vracet! 

Prohlédněte si fotky z galerie

Chcete také poznávat svět z paluby výletních lodí?

Podívejte se na aktuální nabídku plaveb.
Katalog plaveb
Už odcházíte?

Už odcházíte?

Zanechte nám svůj email.
Zůstaneme v kontaktu a získáte:

  • Balíček videí, kde Vás seznámíme s cestováním na výletní lodi (nalodění, jak je to s jídlem, pitím, zábavou apod.)
  • Informace o Skupinových plavbách
  • Pozvánky na klubové akce Cruise Club
  • Možnost soutěžit o plavby zdarma
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Zanechte nám svůj e-mail, ať zůstaneme v kontaktu.

Získáte balíček videí, kde Vás seznámíme s cestováním na výletní lodi,
informace o skupinových plavbách a klubových akcích Cruise Club.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů