Nově v nabídce! Plavba Středomořím (+stand up: Kozub&Ferro) 30.4.-4.5.2025! Napište a pošleme Vám kalkulaci! 

info@cruiseclub.cz

Středomoří s RAEGO

Středomoří s RAEGO

V říjnu jsme se vydali na kratší plavbu Středomořím, která vedla z Říma na Mallorcu, do Tarragony, Marseille a zpět do Itálie. To vše se skvělou skupinou a speciálním hostem, zpěvákem RAEGO, kterého možná potkáte i na nějaké z dalších plaveb.

Podzimní a jarní plavby Středomořím jsou úžasné tím, že uniknete studenému Česku, poznáváte krásná místa, a přitom se netlačíte v davu turistů tak, jako v létě. Navíc, ceny plaveb jsou v porovnání s létem i o polovinu levnější!

Plavba začala v Římě, kterému se pro obrovské množství památek přezdívá "Muzeum pod širým nebem". Navštívili jsme Colloseum, největší gladiátorské arény všech dob až pro 50 000 diváků. Pokračovali jsme k Fontana di Trevi, která byla zvolena nejkrásnější fontánou světa. K Pantheonu, zachovalému antickému chrámu z 2 stol. n.l., a také na italskou zmrzlinu! V blízkosti Pantheonu najdete zmrzlinárnu Della Palma, kde mají přes 150 druhů výborné zmrzky! Pak jsme došli do Vatikánu k Bazilice svatého Petra, kde jsme procházku zakončili. 

A pak už jsme se nalodili na Costa Diadema, kde se budete cítit jako v pohádce. Loď je plná barev a nabízí spoustu zábavy. Ať zvolíte show v divadle, živou hudbu v rockovém klubu, drink v jednom z 11 barů, nebo tématickou párty, vždy si to maximálně užijete! 

Hlavní zastávkou byla Palma de Mallorca. Navštívili jsme jednu z největších katedrál Evropy, na jejíž výzdobě se podílel i Gaudí! Pokračovali jsme do Manacoru, rodiště Rafaela Nadala, který zde má obří areál s 26 kurty, muzeem, tenisovou školou..

Půjčili jsme si raketu, že bych s ním pinknul, ale to už jsme museli jet dál do jeskyní Cuevas Del Drach. Prošli jsme se v jeskyních a na konci nás ohromilo jezero Martel, které je největší podzemní vodní plochou na světě! 

Potom jsme vyrazili zpět na loď Costa, kde se cítíte jako v “Itálii na moři”. Skočíte na neapolskou pizzu, ochutnáte italskou zmrzlinu, odpočinete si u bazénu, a pak už začíná večer plný zábavy, a k tomu nejširší nabídka italských nápojů (Aperol Spritz, Hugo, Bellini..), kterou na mořích mají. Co si přát víc? 

Během plavby jsme navštívili spoustu zajímavých míst ve Steřdomoří. Děkujeme za skvělé zážitky a bryz na další plavbě!

Prohlédněte si fotky z galerie

Chcete také poznávat svět z paluby výletních lodí?

Podívejte se na aktuální nabídku plaveb.
Katalog plaveb
Už odcházíte?

Už odcházíte?

Zanechte nám svůj email.
Zůstaneme v kontaktu a získáte:

  • Balíček videí, kde Vás seznámíme s cestováním na výletní lodi (nalodění, jak je to s jídlem, pitím, zábavou apod.)
  • Informace o Skupinových plavbách
  • Pozvánky na klubové akce Cruise Club
  • Možnost soutěžit o plavby zdarma
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů

Zanechte nám svůj e-mail, ať zůstaneme v kontaktu.

Získáte balíček videí, kde Vás seznámíme s cestováním na výletní lodi,
informace o skupinových plavbách a klubových akcích Cruise Club.

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů